About

De sex masculin ne naștem toți, domni ajung doar unii. Dezvoltarea personală deși e încă la început de drum în România își face din ce în ce mai tare simțită prezența în viața bărbatului modern, așa că noi vă propunem o abordare nouă și anume dezvoltarea personală radicală.

   Cunoști genul ăla de bărbat îmbrăcat parcă direct din revista GQ, asortat, aranjat, îngrijit și atât? Abilitățile lui se opresc la asta. Acesta a înțeles puterea pe care ți-o oferă stilul vestimentar. Sunt convins că ști un bărbat pe care îl vezi mereu în prezența altor și alor femeilor atrăgătoare deși nu pune preț prea mare pe aspectul fizic. Acel gen de bărbat știe cum să trateze o femeie, știe cum să intre în mintea ei și să producă scurt-circuite pe acolo.        

   Cu siguranță ai acel gen de prieten plin de mușchi, care se ferește de carbohidrați și se bucură de gustul shawormei doar în vis. Acel gen de bărbat deși ți-ar da tricoul de pe el chiar dacă nu îl ceri, își lucrează și îngrijește corpul cu strictețe. Ști genul ăla de bărbat plin de bani, moșteniți de la tata, care se îmbracă aiurea, se comportă aiurea și pare că nu îl interesează nimic, dar conduce un Ferrari , așa că e popular și respectat indiferent de personalitatea lui? Acel gen de bărbat se bucură de beneficiile puterii financiare. Mai este un gen de bărbat, acela ce a plecat de la 0, a trecut prin greutăți dar și-a clădit singur o avere și acum îi ajută și pe ceilalți prin diverse moduri. Acel gen de bărbat a realizat înțeles cât de mare e puterea recunoștinței și a filantropiei.

     Obișnuiam să văd multe exemple de genul acesta și mă gândeam – cum ar fi dacă le-ai avea pe toate? Dacă ți se pare imposibil, misiunea acestui site e tocmai asta – să îți demonstreze că e posibil.

Florian Suba

 

Propulsat de WordPress.com.

SUS ↑